Rubs voor steak - Green Forest BBQ's & Grills

Green Forest Grill
Standaardverzendkosten € 6,95 (NL, BE & DU)
Gratis verzending vanaf € 115,- (NL, BE, DU)
Ga naar de inhoud

Rubs voor steak

Producten > Rubs & Sauce
steak rub
Steak Rubs
Op deze pagina hebben wij een assortiment rubs neergezet welke zelfstandig of als basis op steak kunnen worden gebruikt. Hoofdingrediënten voor een steak rub zijn peper en zout, aangevuld met toegankelijke niet overheerdende smaken, zodat de natuurlijke rundvleessmaak goed tot zijn recht komt.Natuurlijk kunne deze rubs ook op ander vlees en groente producten worden toegepast.
Strooi een steakrub een 15-30 minuten van te voren op het vlees, een mooie temperatuur om te grillen is 280-300 graden. Let op met rubs die suiker bevatten, want bij deze temperaturen verbrandt de suiker snel

" Een goede steak verdient een goede rub  "
Direct beschikbaar
13,95€
Toevoegen
Direct beschikbaar
6,95€
Toevoegen
96-0158 FERGOLICIOUS SPG SEASONING 11.6 OZ.
Direct beschikbaar
14,95€
Toevoegen
Direct beschikbaar
13,95€
Toevoegen
Direct beschikbaar
8,95€
Toevoegen
96-0154 EAT BBQ - MOST POWERFUL STUFF BRISKET RUB
Direct beschikbaar
9,95€
Toevoegen
Direct beschikbaar
14,95€
Toevoegen
96-0009 SMOKEHOUSE STEAK & ROAST BBQ RUB 300G
Direct beschikbaar
14,95€
Toevoegen
96-0123 T-REX WHITE BBQ RUB 230GR
Direct beschikbaar
7,95€
Toevoegen
96-0057 BOARS NIGHT OUT DOUBLE GARLIC WHITE LIGHTNING 14.5OZ
Direct beschikbaar
14,95€
Toevoegen
Direct beschikbaar
14,95€
Toevoegen
96-0068 GROF ZEEZOUT 1.5KG ZAK
Direct beschikbaar
2,95€
Toevoegen
96-0069 GROF ZEEZOUT 6 KG EMMER
Direct beschikbaar
9,95€
Toevoegen
96-0020 DON MARCO'S RUB TEXAS STYLE 220G
Dit product is niet beschikbaar.
10,95€
Toevoegen
96-0018 SOUTHERN DUTCH BBQ FINISHING DUST
Direct beschikbaar
6,95€
Toevoegen
Direct beschikbaar
4,95€
Toevoegen
Direct beschikbaar
14,95€
Toevoegen
Wilt U op de hoogte blijven van het laatste nieuws, ontwikkelingen en onze aanbiedingen?
Schrijf U dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.
2013 - 2020 © Green Forest BBQ's & Grills
Terug naar de inhoud