Green Forest BBQ School - Green Forest BBQ's & Grills

ideal betalen
mini logo green forest
• Gratis verzending vanaf € 100,- ( NL / BE )
• Min. Orderwaarde € 20,-
• Scherpe prijzen !!!

t/m 29 december gratisverzendingvanaf €20,-

Ga naar de inhoud
Green Forest BBQ School
Wil jij je skills achter de barbecue verbeteren? Schrijf je dan in voor 1 van de workshops  van de Green Forest BBQ School.

Ben je beginner, gevorderde of BBQ expert, iedere workshop is een leerzame en smakelijke ervaring. In samenwerking met diverse pitmasters, waaronder De Vliegende Hollander BBQ-team, verzorgen we de workshops in onze gezellig workshopruimte in Terneuzen. Je staat hier droog en uit de wind en kan zo de winkel binnenlopen mocht je daar zin in hebben.  Alle workshops zijn all-inclusive inclusief  een drankje,  Na korte instructie ga je zelf hands-on aan de slag met verse producten. De pitmasters zullen tevens tips en trcus geven over de bereidingswijze,  de BBQ's en wat je maar wil weten. Iedereen krijgt de recepten mee naar huis of via de email opgestuurd, zodat je gemaakte recepten thuis nogmaal kan maken en je geleerde kunsten kan tonen aan vriende en familie. Iedere deelnemer krijgt een certificaat van deelname en we maken ook een groepsfoto.. Na een gezellige smakelijke middag of avond worden de eventuele leftovers verdeeld en kunnen mee naar huis worden genomen.

Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om te shoppen in de winkel van Green Forest BBQ's en Grills met 10% korting op het gehele assortiment (uitgezonderd aanbiedingen , cadeau-bonnen en workshops en korting is uitsluitend geldig op de dag van de workshop!!)

Inschrijven gebeurd via de websites van de pitmasters die de workshops geven.Beginners BBQ workshop
Certificaat BBQ workshop
Steak workshop
Terug naar de inhoud