Het hele jaar door - Green Forest BBQ's & Grills

Ga naar de inhoud(vorige pagina)
Het hele jaar door

De PelletBBQ is uitermate geschikt om het hele jaar door te gebruiken. Als het nu vriest, sneeuwt, regent of als je nog eevn een boodschap moet halen geen probleem. De barbecue werkt gewoon door, zolang U zorgt dat er stroom (220V AC) en genoeg pellets in de voorraadkamer zitten zorgt de electronica in deze HIGH-TECH barbecue voor de rest.
De
PelletBBQ kan tegen een buitje regen, belangrijk is wel dat de BBQpellets droog blijven.
Tijdens de koudere perioden van het jaar gaat de barbecue automatisch in "Turbo mode", die er voor zorgt dat de barbecue op de juiste temperatuur komt.

Met behulp van de optionele afstandsbediening kunt U de barbecue tot 30 meter afstand  in de gaten houden, zodat U gezellig bij de rest het gezelschap kan vertoeven. De afstandsbediening geeft u de mogelijkheid voor temperatuurcontrole en diverse alarmen, zoals bijvoorbeeld als de pellets moeten worden bijgevuld. Ook kunt U op de afstandsbediening  de kerntemperatuur van uw gercht aflezen met behulp van de standaard meegeleverde RVS meetpen.

Deze functie tesamen met het grote grilloppervlak maakt de
PelletBBQ ideaal voor bijvoorbeeld een heerlijk sappige kerstkalkoen bij het kerstdiner of 100 kipkluifjes of sateetjes tijdens een feestje .  Omdat de barbecue buiten staat heeft U genoeg ruimte in de keuken om de andere versnaperingen en gerechten te bereiden.
Ook voor dagelijks gebruik is de
PelletBBQ zeer geschikt, je kan er complete menu's in kwijt.  2 tot ....... personen. Start de PelletBBQ op. Als deze op de juiste temperatuur is plaatst U  de gerechten op het rooster,  wachten en smullen.

Terug naar de inhoud